Supersnabb Supersprint

I helgen genomfördes VW Supersprint i Östersund och på plats bland de tävlande fanns världsrekordhållarna Ludvig Jensen och Marthe Nordlunde från Norge. Ludvig pinnar sträckan på drygt 11 sekunder och är specialiserad i grenen. På plats fanns även delar av det svenska landslaget för att göra säsongspremiär och få mäta sig mot de snabbaste. Tyvärr drabbades hela det svenska herrlandslaget av magsjuka vilket blev ett litet avbräck. Theodor Pettersson anslöt dok på söndagens finaler då han fått överta Robin Bryntessons plats. Det blev ett grymt proffsigt topparrangemang som vi hoppas kommer tillbaka även nästa år. Givetvis dokumenterades tävlingen och bilderna hittar ni via länken nedan. (Bilden ovan: Robin Bryntesson körde in bland de 20 bästa i prologen).

Bilder från prologen »
Bilder från finalen »

wp5
Stina Nilsson efter målgång i prologen
wp6
Marthe Nordlunde var näst snabbast i lördagens prolog.
2017-10-28
Bettan Högberg ger allt mot mål i VW Supersprint i Östersund. Tyvärr blev det kvällens 33:e tid vilket var platsen precis utanför finalplats.
Fightern och energiknippet Robin Bryntesson höll god fart och grejade en finalplats. Platsen skänktes sedan till Thedor Pettersson som inte kunde vara med i kvalet på grund av magåkomma.
wp_1
Ludvig Jensen var snabbast i både prologen och i finalen
wp7
Marthe Nordlunde är glad och nöjd efter segern i VW Supersprint

 

 

 

Kommentarer

Lämna ett svar