Stöd kampen mot cancer!

Våren 2018 i samband med Springmeet i Östersund blev jag kontaktad av Michaela som sett mina bilder från eventet med frågan om jag var intresserad av att hjälpa till med bilder till en kalender. Michaela och ett gäng tjejer som kallar sig Pink Ribbon Pin Up girls har gjort den tidigare och syftet med kalendern är att stötta kampen mot cancer där hela överskottet från försäljningen går till bröstcancerfonden. Vem kan tacka nej till ett sådant uppdrag tänkte jag och sa ja!

PRPU gillar kläder, bilar, stilen och hela grejen med 50-tal. En bra start för fotografering och arbetet satte igång en stekhet sommarkväll ute vid Sunne Kyrkoruin. Vi fick sedan genom Anders de Sinegube lov att komma in på Jamtli en kväll och avslutade på Salong Santina i mitten av september. Efter tre dagars arbete, många bildvinklar, ljusplaceringar och glada skratt hade vi en diger skörd av bilder att välja mellan men 12 blev det till slut och kalendern gick till tryck hos Berndtssons Tryckeri.

Många bilder platsade inte i kalendern så här nedan kommer ett axplock ”behind – the – scenes” samt lite annat smått och gott.
När jag var i kontakt med Michaela senast fanns det fortfarande några kalendrar kvar så passa på att köpa en kalender och samtidigt stötta kampen mot cancer. Skicka e-post till pink.ribbon.pinup.girls14@gmail.com för mer information och beställning. Du kan även använda formuläret längst ner på sidan.


Beställ din kalender här!

Kommentarer

Lämna ett svar