ÖFK ångar på i EL

2017-09-28 Östersund FK - Hertha Berlin

Det var en nästan galen eufori efter ÖFK’s seger i Europa League mot Hertha Berlin hemma på Jämtkraft Arena. En straff för ÖFK fällde avgörande men laget har inget att skämmas för gällande spelet heller och rullade boll på sedvanligt och kontrollerat sätt!
För fotograferna blev det en hektisk tid efter slutsignalen. I det allmänna kaoset sprang man ihop i jakten på att fånga glädjen efter match. Just den här matchen var det ovanligt många på plats och det märks att det var en ny situation för både organisation och arena. Det var trångt, tog tid, strulade med ändrade ackrediteringszoner och nerverna var på helspänn – en helt ny situation men en häftig känsla.
Innan avspark ringlade köerna långa utanför när 8500 personer skulle muddras och checkas in. Jag var ute på plan i skaplig tid för att försöka fånga känslan. Nedanför Hertha klacken kändes det som att en klackbild skulle passa fint så jag tog position, vände upp kameran och möttes av några fingrar och en spottloska!
Tog bilden och gick sedan att satt mig i mitt hörn, kändes onödigt om dom kändes sig provocerade.
Det var en häftig kväll på arenan och glädjen efteråt var väl värd att vara på plats, att få ta del av energin och glädjen gav energi.

Bilder från matchen hittar du här »

 

Kommentarer

Lämna ett svar