Sommarpremiär för ÖFK

Sista helgen i juni och det är dags för ÖFK´s hemmapremiär efter uppehållet. Flera av ÖFK´s normala startelva var av olika anledningar vilket gjorde att vi fick se några nya namn på planen under kvällen då bl.a. Keita, Mukiibi, Islamovich, Pettersson, Colkett, Hopcutt med flera saknades. På motståndarsidan stod IFK Göteborg med en stor tillrest klack för motståndet. På tal om klacken så märks det fortfarande att ÖFK´s fans har svårt att göra sig gällande på arenan. Göteborgarna sjöng mest och högst och vann i alla fall den matchen.

Matchen blev en rätt uddlös tillställning som slutade 0-0 även om Bellmans skott mycket väl kunnat bli matchavgörande. Kul att få se denne pigge yngling i slutet av matchen, kul även med Francis Jno Baptiste som kom in i slutminuterna och verkade riktigt pigg. Han kanske kan få chansen i fler matcher framöver. Sixten Molin i mål känner jag fortfarnade som lite osäker i vissa lägen och det var sånär att han dribblade bort bollen till en kvardröjande Göteborgare.

Vi som fanns på plats hade klätt oss rejält då temperaturen visade plus 12, himlen var grå och vinden friskade i. Jag hade letat fram dunjackan och mössan vilket var rätt skönt under kvällen. Bilder levererades till TT och jag gillar rubriken i uppslaget på GT vid bilden med Patrik Karlsson Lagemyr som lämnar planen – Bilden vi inte ville se!

Kommentarer

Lämna ett svar