Hemma hos Sebbe!

En spännande eftermiddag med produktfotografering hemma hos den supertrevlige Sebastian Samuelsson. Produkterna som skulle fångas var ett gäng blandare från FM Mattsson vilket inte var helt enkelt kan jag tycka. Satt och spånade på några idéer, bland annat att Sebbe skulle diska och polera sina medaljer! Jag vet inte vad han tänkte när jag ställde frågan men han höll god min och gick med på upptåget. Som en parentes så är en OS-medalj en rejäl klump. Har Sebastian fått fler medaljer (han fick ett guld och ett silver) så har det garanterat varit övervikt på vägen hem.

Tillsammans med Frida på FM Mattsson tog vi oss igenom en lagom stressig eftermiddag men många tester av blixtplaceringar och ljusstyrkor.
Det gick rätt OK trots ringa erfarenhet och jag kunde rulla hemåt med knappt 1000 bilder på minneskortet.

Nu återstår lite bildurval och bildfix! Måste passa på att ge Sebastian en stor eloge för hans tålmodighet.

Kommentarer

Lämna ett svar