Entreprenör i golftävlingar

Regnet vräker ner på morgonen när jag åker till golfbanan för att förbereda dagens företagsgolf med Gärdin & Persson. Prognosen lovar sol vid lunchtid men det ser oroväckande grått ut. Jag hinner med några svordomar innan jag nått Åskorset och Hallströms nya anläggning men väljer ändå att hoppas på en prognos som stämmer.

Efter någon timme lättar molnen och solen börjar titta fram. Deltagarna anländer till den inledande lunchen och banan är riggad med hjälp av mina gamla arbetskamrater på GP. Det kommer att bli en bra dag! Drygt 20 tävlande i lag gör upp om segern och många är nog sugna på att placera bollen nära flaggan på hål 12 eftersom priset där är ett badrum från Ballingslöv värt 12.000 kronor. I solen på klubbhusverandan efter tävling bjuds det på kaffe och varmkorv i väntan på prisutdelning och det hörs idel lovord över både tävling och bana vilket värmer ett arrangörshjärta. Givetvis ingår en fotodokumentation av tävlingen och via länken nedan finns bilder från årets GP-golf.

Är du intresserad av ett golfarrangemang med dina kunder – tveka inte att höra av dig till oss på Sandnäset Golf! Vi fixar ett kanonarrangemang på en superfin bana!

Till bilderna från GP-golfen »

Kommentarer

Lämna ett svar