Sjung om studentens lyckliga dar!

Så var dagen här! Dagen med stort S och dags för Gustav och hans kompisar att lämna skoltiden bakom sig och springa ut till tonerna av Håkan Hellströms Din tid kommer.
Förra gången vi var på studentutspring var det Oscar som lämnade Wargentinskolan mitt i en brinnande pandemi. Max två personer per elev var reglerna och det var rätt luftigt på planen framför scenen. Som extra åtgärd var även flakåkningen struken men på sikt kommer det att bli som det mesta i övrigt, ett minne som man aldrig glömmer.

Nu var allt som det skulle igen med en massiv mur av anhöriga som samlats med plakat, blommor, flaskor och allehanda mjukisdjur som skulle hängas om halsarna. Till det hade vädret i Östersund kommit på att det finns ett ”sol och värme” läge också och dagen blev precis så perfekt man kan önska alla studenter.
Rådhusgatan var full med människor och det spelades och sjöng från flaken. Gissar att många hade en tung eftermiddag innan det var dags att ladda om för nattpasset.

Nu väntar arbete, skola och förhoppningsvis mer utbildning på sikt. Jag hoppas att alla får en bra framtid med ett bra nätverk, bra utbildning, kommer till bra företag med bra ledning, lever livet, njuter, hittar bra hobbies och mår gott den tid man har. Själv är jag i andra änden på mitt arbetsliv och kan konstatera att jag haft tur eftersom mina betyg från gymnasiet inte var något att skriva hem om direkt. Engagemang, nyfikenhet och total orädsla för att arbeta har hjälpt mig. Plus att jag haft förmånen att jobba hos företag som gett mig chansen att utvecklas i en stöttande miljö. På 43 år är det bara en kort period där jag haft en riktigt usel chef, okej, några usla som chefer men OK som människor. Men en patetisk och dominant, en riktig gris helt enkelt.
Det löste sig genom ett nytt jobb i en miljö som jag gillar och fortfarande är kvar i.

Nog om det! Stort grattis till vår älskade son Gustav som jag hoppas får en ljus framtid med bra utbildning och arbete. Många vänner och ett roligt liv. Vi älskar dig och kommer alltid att finnas som stöd om det behövs.

Lycka till i livet ❤

/