ÖFK till semi i Svenska Cupen

Det gick vägen till slut och ÖFK är klara för semi i Svenska Cupen och får möta mästarna från Malmö i semifinalen på hemmaplan nästa helg. Det innebär också ett tidigt återbesök för Bachirou som får komma tillbaka till Jämtkraft Arena, nu i Malmökläder. ÖFK hade det mesta av spelet och massor av chanser att avgöra matchen men gästerna stretade emot bra och Gero´s matchavgörande mål kom i slutminuterna av ordinarie speltid. En strålande fin dag med vårkänslor byttes mot en relativ kall kväll och ett tag kändes det som att fingrar och tår inte skulle klara en förlängning. Som tur var slapp vi det och kunde krypa in i värmen efter ordinarie speltid.

Kul att se pigge Aeish på sin kant! Klart nyttig idag och det lovar gott för kommande spel i Allsvenskan. Målgörare Gero kom in en bit in i andra tillsammans med Hopcutt och det satte ny fart på ÖFK´s anfall. Tekie rör om och den trygga backlinjen med Keita i mål spelade tryggt och säkert.

Nu blir det alpinfotografering i en vecka med Världscupfinalerna i Åre. Ska bli spännande att se om man ryms i backen och om prylarna hänger med i farterna.
Störtlopp på onsdag, Super-G på torsdag, Teamevent på fredag och SL+GS på lördag och söndag! Finväder, fjäll och fart – håller tummarna för lite bra bilder.