Holiday on Ice

Ett brejk från dagens Alpina Världscuptävlingar och istället blev det ett fotojobb nere på Åresjöns is där Näldens Värmeindustri och deras Guldklubbskunder testade sina körkunskaper hos Audi Test Drive. Idel glada ansikten då förarna fick göra bromsprov samt köra en rundbana med antisladd och antispinn inkopplat till en början för att sedan koppla ur dessa hjälpmedel för att istället sladda runt. Av ansiktsuttrycken att döma var det senare det som var roligast.
Några bilar planterades i snövallen och Q7:an fick rycka ut som bogserbil och det var nästan förvånande att det inte var fler förare som satt i vallen. Jag tror själv att det skulle ha varit en gasglad dag men den får vara innestående.

Några hundra meter norrut genomfördes idag Team-event i parallellslalom. Sverige vann i ett strålande solsken och Mattias Hargin, Frida Hansdotter, Andre Myhrer och Anna Swenn-Larsson fixade segern för Sverige. I morgon väntar slalom och storslalom och då får vi hoppas att det äntligen kan bli lite åkarbilder.