Baksmällan på Jämtkraft Arena

Det var inte den vanliga känslan idag på Jämtkraft Arena, och allt bottnar nog i veckans turbulens kring Daniel Kindberg och hans påstådda affärer. Visst stod han där som vanligt och kramade om spelarna efter värmning och han hade intagit sin plats högst upp på läktaren när matchen startade. Men det är på något vis en lätt förlamad stämning som går att ta på och som syns hela vägen ut på plan.

Falkarna höll igång som vanligt, startelvan bestod inte av några större överraskningar, vind blåste rätt bra och det var ett typiskt ÖFK-väder. ÖFK trillade boll i vanlig ordning och styrde långa studer spelet. Trots det blev det en ny förlust med 0-2 mot Örebro och tabellplaceringen är inte alls den tippade – i toppskiktet. Frågan är vad Potter har för ess att spela ut men ett enkelt ett är att börja göra mål. Idag hade man en hel del vassa chanser och några ramträffar men bolluslingen vill inte in.

Det var i alla fall rätt känsloladdat att se alla spelare och ledare, både i ÖFK och Örebro krama om Daniel på väg ut från uppvärmningen. Han har ett stort stöd och det märks att han betyder mycket för laget, även om han försöker tona ner sin egen roll. Hoppas att man hittar verktygen för att vinna snart och att vi återigen kan få uppleva härlig fotbollsglädje med segrar på Jämtkraft Arena!

P.S Träffade Gun och Gerd utanför arenan och de pigga tvillingarna stod och sålde Sportkalendern för Jämtlands Läns Idrottshistoriska sällskap. Funderade på vem som är vem men Thorderic hade ett kännetecken (som inte syntes idag). Träffar ni honom kan ni ju fråga.