Action vid Hara brygga

Idag skriver vi 14 oktober, i Jämtland och det är rena högsommarvärmen! På väg till Hara och Kitesurfar-gänget visade termometern i bilen på härliga 20 grader. Jag kan inte minnas att jag någonsin upplevt så höga temperaturer mitt i oktober och bilen som fortfarande har sommardäck vi bli dagens transportmedel. Hara Ångbåtsbrygga är visst ett poppis tillhåll på sommaren och för min egen del var det första besöket och det ligger onekligen fint med utsikt över Oviken och Oviksfjällen.

Det friskade på bra idag med vindbyar på uppskattningvis mellan 15 och 20 sekundmeter och grabbarna hade det tufft ute på sjön idag. Har försökt lära mig lite termer under sommaren och kvadratmeter på kiten varieras beroende på vind. 9 var lite i mesta laget idag och 7 var nog ett bättre alternativ. Byiga vindar och lite mer väst i byarna gjorde inte saken bättre. Det blev några bilder under den dryga timmen som jag var på plats. Gjorde sedan en tur runt sjön via Dammån och Åsgårdarna i hopp att hitta något spännande att fotografera. Det blev inte så många bilder på vägen hem och höstfjällen får vänta till en dag med mindre vind.