2017 är slut!

Återigen ett år har gått med en massa erfarenhet i bagaget! Jag är inne på mitt andra år på Hallströms och det känns som att jag kan komma att trivas riktigt bra kommande år! Det har varit full fart och en massa nya saker att lära sig. I augusti blev jag uppringd av Fredrik på Frilansfotograferna som undrade om jag ville fotografera för dom i Östersundsområdet och eftersom min svaghet är att säga nej har jag nu hunnit med en radda fotbollsmatcher i Allsvenskan och EuropaLeague, ett gäng basketmatcher i Basketligan, Världscupen i Skidskytte samt en Supersprint på skidor. Jag har ännu inte fått någon bild publicerad men jag hoppas att jag kan vässa mitt fotograferande under 2018 så att det sker! Jag fortsätter att nöta på eftersom jag tänker att det är som fiske – och bra fiske måste man förtjäna.

Avslutade året med en tur till Fröå och Copperhill då det inte fanns några parkeringar varken i Duved eller Björnen. En strålande vacker dag så kameran och jag gjorde sällskap. Gott slut och Gott Nytt 2018!

arefjallen_1
Solnedgång över Åredalen sedd från Cooperhill
arefjallen_2
Växelhuset vid Fröå gruva
arefjallen_3
Fina spår och leder i trakten av Fröå

arefjallen_4

arefjallen_5
Solnedgång vid Fröåstugan
arefjallen_6
Pumphuset igen. I den här bilden har jag dragit lite extra i klarhet, lyster och mättnad samt skuggor och vinjettering för att skapa en lite mer dramatisk känsla.
arefjallen_7
Fröå i vinterskrud
arefjallen_9
Solnedgång över Åredalen med lätta inversionsmoln över sjön
arefjallen_11
Pumphuset vid Fröå gruva.
arefjallen_8
Vägen mot Copperhill är utmärkt med ledkryss. Ett trevligt inslag för vandrarna på berget